ΚΑΘΕΤΟ ΜΕΝΟΥ+ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Καταγραφή οθόνης-Screen capture

Αρχική      Πολυμέσα      Screen capture

Print this pageAdd to Favorite

Zscreen
Αν και είναι πρωτίστως ένα πρόγραμμα λήψης screenshots απο της οθόνης σας, οι λειτουργικότητες του επεκτείνονται και σε άλλους τομείς. Η φιλοσοφία του περιστρέφεται γύρω από το πώς θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και εύκολα το παραγόμενο αποτέλεσμα στο διαδίκτυο.

Greenshot
Είναι ένα απλό, ανοιχτού κώδικα εργαλείο φωτογράφησης της οθόνης που θα δημιουργήσει και θα αποθηκεύσει γρήγορα τις φωτογραφίες που βγάζετε. Δημιουργήστε, σχολιάστε και αποθηκεύστε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες της επιφάνειας εργασίας σας. Μπορεί να φωτογραφήσει περιοχές, παράθυρα ή όλη την οθόνη.

ScreenHunter Free
Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που είναι καλό για όσους από εσάς ψάχνουν για ένα βασικό εργαλείο για screen capture ή για εύκολη λήψη screenshots. Εκτός από την δυνατότητα για capture εικόνας, για ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα, προσφέρει και άλλες πολλές δυνατότητες.

CamStudio
Έχει τη δυνατότητα να καταγράφει σε βίντεο τη δραστηριότητα του pc σας, με συνεχή εικόνα από την οθόνη και ήχο. Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη, δωρεάν εφαρμογή λογισμικού ανοιχτού κώδικα, με πολλές επιλογές και ρυθμίσεις που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεοπαρουσιάσεις, επιδείξεις προϊόντων και άλλα.

Koyote Free Screen To Video
Είναι ένα καλό και χρήσιμο πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να εγγράψετε σε μορφή βίντεο όλη τη κίνηση της οθόνης του υπολογιστή σας. Θα σας λύσει τα χέρια όταν πχ. θέλετε να εξηγήσετε μια διαδικασία ή ενέργεια που εσείς κάνατε σε κάποιον άλλο, απλά γράψτε την σε βίντεο και στείλτε την.

Ashampoo Magical Snap
Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία screenshots. Θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε σε εικόνα όλα τα στοιχεία που είναι ορατά στην οθόνη. Είναι δυνατόν να πάρετε screenshots και από παράθυρα κύλιση. Διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και έχει έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Hoversnap
Μικρή, δωρεάν εφαρμογή που δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές όπου ο χρήστης δεν έχει δικαιώματα administrator. Λειτουργεί με πληκτροσυντομεύσεις και επιτρέπει τη 'σύλληψη' fullscreen του τρέχοντος παραθύρου, καθώς και περιοχών επιλεγμένων με το χέρι.

Screenshot Captor
Μπορείτε να παίρνετε εικόνες και στιγμιότυπα της οθόνης σας (screenshots). Υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες, διαθέτει περιηγητή εικόνων με δυνατότητα πρόσβασης με δεξί κλικ και μοναδικά εφέ, τα οποία δεν θα βρείτε σε άλλα ανάλογα εργαλεία, όπως ο αυτόματος εντοπισμός και η βελτίωση του ενεργού παραθύρου.

DuckLink Screen Capture
Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να φωτογραφήσετε την οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας. Τα windows μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξουν φωτογραφία όλη την οθόνη ή μόνο ένα παράθυρο, αλλά μέχρι εκεί. Καταγράψτε με ευκολία εικόνες από την επιφάνεια εργασίας σας με αυτό το εργαλείο φωτογράφησης.

MWSnap
Συμπαγές και εύκολο στην χρήση εργαλείο για την φωτογραφία της οθόνης. Έχει μια ποικιλία τρόπων να βγάζει φωτογραφίες, συγκεκριμένου μεγέθους ορθογώνια, μια περιοχή που θα επιλέξετε, ένα παράθυρο, το μενού ή όλη την επιφάνεια εργασίας. Καλά σχεδιασμένο και κάνει πολύ καλή δουλειά στην φωτογράφιση της οθόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου